Είμαι σε λίστα αναμονής, τώρα τι;

Είμαι σε λίστα αναμονής, τώρα τι;

Juni 2, 2022 0 Von admin

Πριν Δεσμευμένος προς τα έξω ήταν το όνομα του οργανισμού μας, ήταν ένας ιστιοπλοϊκός όρος που αναφερόταν όταν ένα πλοίο φεύγει από την ασφάλεια ενός λιμανιού. Στο Outward Bound, μιλάμε πολύ για το θάρρος και για ορισμένους μαθητές, μόνο η αίτηση είναι το πρώτο σημάδι αυτού του θάρρους.

Τούτου λεχθέντος, όταν ένας μαθητής βρίσκεται στη λίστα αναμονής για ένα πολυαναμενόμενο μάθημα, μπορεί να είναι απογοητευτικό. Τα καλά νέα είναι ότι το να είσαι στη λίστα αναμονής μοιάζει περισσότερο με το να είσαι σε αναμονή. έρχεται με την προσδοκία ότι ο μαθητής θα προχωρήσει στις προετοιμασίες, με εξαίρεση τα ταξίδια, σαν να έχετε γίνει δεκτός στο μάθημα. Αυτό δεν περιλαμβάνει απαραιτήτως την αγορά αντικειμένων στη λίστα συσκευασίας—καθώς το Outward Bound θα παρέχει όλο τον τεχνικό εξοπλισμό, τη δραστηριότητα και τον εξοπλισμό κατασκήνωσης—αλλά να γνωρίζετε πού μπορείτε να βρείτε αυτά τα αντικείμενα και τη δυνατότητα να τα λάβετε γρήγορα εάν μετακινηθήκατε από τη λίστα αναμονής.

Ο Jamie Morrell, Senior Admissions Advisor στο National Admissions Office, προσφέρει αυτή την συμβουλή: «Πολλά από τα μαθήματά μας μπορεί να είναι γεμάτα, αλλά χωρίς κανέναν ακόμα στη λίστα αναμονής, οπότε σίγουρα καλέστε μας για βοήθεια». Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν Admissions Advisor στο 866-467-7651.

Φωτογραφία της Rachel Drattler.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία της λίστας αναμονής:

  • Κάθε μάθημα δέχεται μόνο τρεις αιτήσεις λίστας αναμονής, επομένως υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένας μαθητής να φτάσει στην αποστολή. Εξαιτίας αυτού, ένας φοιτητής μπορεί να κάνει αίτηση μόνο για ένα μάθημα κάθε φορά, είτε πρόκειται για αίτηση λίστας αναμονής είτε για κανονική αίτηση.
  • Εάν το μάθημα που επιθυμείτε δέχεται αιτήσεις λίστας αναμονής, αλλά θέλετε να μάθετε πόσα άτομα βρίσκονται στη λίστα αναμονής, παρακαλούμε καλέστε έναν σύμβουλο εισδοχής στο 866-467-7651.
  • Αφού υποβάλετε μια αίτηση λίστας αναμονής, θα λάβετε ένα email με περαιτέρω οδηγίες από το περιφερειακό σχολείο στο οποίο εξαντλήθηκε το επιθυμητό μάθημα εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών—ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για κάθε ενδεχόμενο. Η λήψη εντύπων εγγραφής δεν σημαίνει ότι έχει προσφερθεί σε έναν μαθητή μια θέση στην αποστολή.
  • Όλοι οι μαθητές σε λίστα αναμονής θα περάσουν από τη διαδικασία ιατρικού ελέγχου, ώστε να μπορούν να γίνουν αυτόματα δεκτοί σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Ελέγξτε, συμπληρώστε και υποβάλετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στον Σύμβουλο Μαθημάτων σας το συντομότερο δυνατό. Ενδέχεται να δοθεί προτίμηση στους αιτούντες λίστας αναμονής που πληρούν όλες τις προθεσμίες καθ‘ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.
  • Απαιτείται μια κατάθεση 500 $ για την εφαρμογή στη λίστα αναμονής. Αυτή η κατάθεση $500 περιλαμβάνει $150 δεν επιστρέφεται τέλος αίτησης.
  • Εάν μια θέση γίνει διαθέσιμη, ο αιτών θα εφαρμοστεί αυτόματα στην ανοικτή θέση και οι Πολιτικές Αίτησης και Ακύρωσης του Περιφερειακό Εξωτερικό Σχολείο θα ακολουθηθεί, συμπεριλαμβανομένης της κατάπτωσης της κατάθεσης 500$ εάν ακυρώσετε 90 ημέρες ή λιγότερο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.
  • Οι θέσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες έως και μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος. Σε έναν μαθητή θα επιστραφούν αυτόματα 350 $, το υπόλοιπο της κατάθεσης της αίτησής του, όταν το σχολείο αποφασίσει να κλείσει τη λίστα αναμονής σε 1 έως 2 εβδομάδες από την έναρξη της αποστολής. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να ορίσετε τη δική σας προθεσμία για να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια της τελευταίας στιγμής και αποσύρετε την αίτησή σας για επιστροφή χρημάτων 350 $, εάν ο μαθητής δεν έχει μετακινηθεί στο μάθημα μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Ποια είναι η πιθανότητα να ανοίξει ένα σημείο;

Ο Τζέιμι λέει ότι ο αριθμός των μαθητών που γίνονται δεκτοί σε ένα μάθημα κυμαίνεται από 7 έως 12 μαθητές και τα μαθήματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση γίνονται τον Ιούνιο, όταν τα παιδιά μόλις βγαίνουν από το σχολείο. Επιπλέον, τα Εξάμηνα Ηγεσίας με διεθνή συνιστώσα, τα νεανικά μαθήματα Blue Ridge Mountains και τα μαθήματα ιστιοπλοΐας συχνά βλέπουν λίστα αναμονής.

Όσο περισσότερος χρόνος μεσολαβεί μεταξύ της υποβολής μιας αίτησης λίστας αναμονής και της έναρξης της αποστολής, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ο μαθητής να μετακινηθεί στο μάθημα. Ο Jamie ανέφερε εάν ένας μαθητής βρίσκεται στο φράχτη για μια θέση στη λίστα αναμονής σε μια προτιμώμενη αποστολή έναντι ενός ανοιχτού χώρου στη δεύτερη επιλογή του, τον ενθαρρύνουμε να υποβάλει αίτηση στο μάθημα με ανοιχτό χώρο, ώστε να μην χάσει μια εμπειρία Outward Bound.

Αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένας μαθητής να βγει από τη λίστα αναμονής, το ποσοστό να συμβεί αυτό διαφέρει από μάθημα σε μάθημα. Σε ένα μάθημα, μια θέση μπορεί να καλυφθεί από τη λίστα αναμονής, ενώ ένα άλλο μάθημα μπορεί να έχει σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ γεμάτο από μαθητές της λίστας αναμονής—καθώς ένας μαθητής στη λίστα αναμονής μετακινείται σε ένα μάθημα, ανοίγει μια άλλη θέση στη λίστα αναμονής.

Φωτογραφία του Peter Chagnon.

Εγγραφείτε σήμερα

Εάν θέλετε να αποφύγετε εντελώς τη λίστα αναμονής, κάντε κλικ στο Προβολή λίστας επιλογή στο Expedition Finder και εισάγετε την ηλικία του μαθητή επάνω αριστερά. Οι αποστολές που εξακολουθούν να δέχονται αιτήσεις θα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με πορτοκαλί κείμενο και οι αποστολές στο κάτω μέρος της λίστας με γκρι κείμενο είτε είναι πλήρεις είτε δέχονται μόνο εφαρμογές λίστας αναμονής.

Μην αφήσετε τη λίστα αναμονής να σας εμποδίσει να υποβάλετε αίτηση. Οι μαθητές και οι γονείς προσβλέπουν στο Outward Bound για να αναπτύξουν δεξιότητες εμπιστοσύνης, ηγεσίας, εξυπηρέτησης και επικοινωνίας – το να αφιερώνουμε χρόνο για να υποβάλουμε αίτηση είναι μια θαρραλέα επένδυση στους μαθητές μας και στο μέλλον μας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ολίβια Σνάιντερ έχει εργαστεί για το Colorado Outward Bound School στο Moab της Γιούτα ως συντονιστής Logistics και Intern Media. Είναι απόφοιτος του Voyageur Outward Bound School, Hurricane Island Outward Bound School και έχει προσφερθεί εθελοντικά στο Philadelphia Outward Bound School. Ακολουθεί MFA στη Γραφιστική στο Κολλέγιο Καλών Τεχνών του Βερμόντ.

Η ανάρτηση Είμαι σε λίστα αναμονής, τώρα τι; εμφανίστηκε πρώτα στο Outward Bound.