Ποιος πηγαίνει ούτως ή άλλως σε μια σειρά μαθημάτων αναχαίτισης;

Ποιος πηγαίνει ούτως ή άλλως σε μια σειρά μαθημάτων αναχαίτισης;

Juni 14, 2022 0 Von admin

Είναι ένα περίεργο συναίσθημα, η προετοιμασία για μια περιπέτεια με μια ομάδα εντελώς αγνώστων. Σύντομα θα μάθετε πώς μοιάζουν αυτοί οι άνθρωποι το πρώτο πράγμα το πρωί, τι φοβούνται και τι τους παρακινεί, όλα αυτά χωρίς να έχετε δει ποτέ τα social media τους ή να τους περάσετε σε κάποιο διάδρομο. Ενώ η ανατροπή του συνηθισμένου τρόπου γνωριμίας μας είναι τρομακτική και παράξενη, μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητική και να οδηγήσει σε συναντήσεις με άτομα που διαφορετικά δεν θα είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε.

Τα άτομα που απαρτίζουν ένα πλήρωμα αναχαίτισης

Τα μαθήματα Intercept είναι για εφήβους και νεαρούς ενήλικες που δυσκολεύονται στο σπίτι ή στο σχολείο και αναζητούν επαναφορά. Εάν είστε εσείς, θα βρεθείτε σε μια μικρή ομάδα ατόμων παρόμοιας ηλικίας με εσάς. Ανάλογα με την επιλογή σας και της οικογένειάς σας, θα είστε σε μια ομάδα μαθητών ενός φύλου ή όλων των φύλων. Μερικά πράγματα που θα έχετε κοινά με την ομάδα σας και άλλα θα διαφέρουν πολύ. Η ομάδα σας πιθανότατα θα προέρχεται από όλη τη χώρα – πόλεις, αγροτικές περιοχές και προάστια. Μερικοί μπορεί να είναι αθλητές. άλλοι μπορεί να μην έχουν περάσει πολύ χρόνο έξω. μερικοί μπορεί να προσαρμόζονται στο να είναι ενεργοί. Πιθανότατα, όλοι θα έχετε κοινή ανάγκη να βγείτε από το σπίτι, να διαταράξετε τις ρουτίνες σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Οι μαθητές μπορεί να αισθάνονται αποκομμένοι από την οικογένεια ή την κοινότητά τους.
Μερικοί από τους συμπαίκτες σας μπορεί μερικές φορές να δυσκολεύονται να κάνουν φίλους ή καλές αποφάσεις.
Οι περισσότεροι θα καταλάβουν ποιοι είναι, κάτι που μπορεί να είναι ευκολότερο σε ένα νέο πλαίσιο όπου κανείς δεν έχει υποθέσεις για το ποιος είσαι.
Η κοινότητα των μαθημάτων σας είναι δική σας για να δημιουργήσετε μαζί.

Μερικοί από τους συναδέλφους σας μπορεί να μισούν το σχολείο.
Κάποιοι ίσως ελπίζουν να βρουν την πρώτη τους δουλειά μετά το ταξίδι τους.
Οι περισσότεροι αναζητούν περισσότερη ανεξαρτησία.
Όλοι αναζητούν μια πορεία προς τα εμπρός όπου τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Όλοι έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν, αν και αυτό που τους παρακινεί μπορεί να είναι διαφορετικό. Όλοι θα είναι νευρικοί γιατί κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι να περιμένει. Θα το πλοηγηθείτε μαζί.

Μερικοί μαθητές θα έχουν διαγνώσεις όπως άγχος ή κατάθλιψη ή ΔΕΠΥ, και κάποιοι θα έχουν περάσει δύσκολες στιγμές όπως η απώλεια ενός στενού μέλους της οικογένειας ή η επιβίωσή τους από κακοποίηση. Κυρίως, θα μοιάζετε με μια κανονική ομάδα εφήβων ή νεαρών ενηλίκων και θα εξαρτάται από εσάς να μάθετε ποιοι είναι οι συμπαίκτες σας, ποια είναι τα δυνατά τους σημεία (και τα δικά σας!), ποια είναι τα κοινά σας σημεία, ποιος σας κάνει να γελάτε, ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος κωπηλασίας για μια κουραστική μέρα και ποιος είναι ο καλύτερος μάγειρας. Θα βρείτε τη θέση σας στην ομάδα και παρόλο που μπορεί να μην έχετε επιλέξει ποτέ μόνοι σας αυτό το πλήρωμα, θα καταλήξετε να μοιραστείτε μια αξέχαστη εμπειρία που κανείς άλλος δεν θα καταλάβει ποτέ καλά.

Φίλοι και αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή

Όταν επιστρέψετε, η οικογένειά σας θα έρθει μαζί μας για λίγες μέρες, στις οποίες θα σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς να πείτε την ιστορία σας, να εκφράσετε τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια και να επανασυνδεθείτε με γνωστά άτομα και μέρη. Θα έχετε νέους φίλους και αναμνήσεις για μια ζωή και μια νέα προοπτική για το ταξίδι που ακολουθείτε.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το ποιος μπορεί να συμμετέχει στο πλήρωμά σας στην αποστολή σας; Μιλήστε με έναν από τους Συμβούλους Εισδοχής μας σήμερα.


Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Renee Igo ήταν μαθήτρια προς τα έξω σε ηλικία 15 ετών και καθοδηγούσε αποστολές στην άγρια ​​φύση για το Σχολείο Voyageur Outward Bound τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όταν δεν διδάσκει, κατέχει διάφορες άλλες θέσεις διδασκαλίας και εκτρέφει πρόβατα στο Μέιν.