Πώς θα επιβιώσω χωρίς το τηλέφωνό μου;

August 8, 2022 0 Von admin
08.08.22

Έτσι, μόλις ανακαλύψατε ότι πρέπει να εγκαταλείψετε το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε στην αποστολή Outward Bound. ΑΣΘΜΑΙΝΩ. Γνωρίζουμε ότι μάλλον αντιμετωπίζετε πολύ σοκ και ίσως μια χροιά αγανάκτησης και θυμού. Δεν πειράζει γιατί γνωρίζουμε ότι σύντομα θα αγαπήσετε αυτή τη φορά χωρίς αυτό.

Είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν θα χάσετε καμία τάση στο TikTok, ο αλγόριθμός σας δεν θα χαλάσει από μερικές μέρες, εβδομάδες, μήνες αδράνειας και για όλους αυτούς τους ακόλουθους που μπορεί να ανησυχείτε μήπως χάσετε, ξεχάστε τους, θα έχετε ένα σύνολο πλήρωμα ανθρώπων για να τους αντικαταστήσετε όταν επιστρέψετε!

Ξέρουμε, όλα αυτά ακούγονται σαν την ίδια ομιλία που μόλις σου έδωσε ο γονέας σου, αλλά απλά δεν καταλαβαίνεις ΓΙΑΤΙ;

διασκέδαση μακριά από το τηλέφωνο στο Όρεγκον

Φωτογραφία Jeremy Fox.

Λοιπόν, Soon-To-Be Outward Bounder, εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους:

  1. Δίνουμε προτεραιότητα στις σχέσεις πρόσωπο με πρόσωπο του πραγματικού κόσμου εδώ και πιστέψτε μας, αυτό είναι δυνατό μόνο όταν εξαφανιστούν οι περισπασμοί. Απλώς σκεφτείτε όλα τα περίεργα, ωραία πράγματα που γνωρίζετε για τον καλύτερό σας φίλο που δεν λέει σε κανέναν στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται να γνωρίσετε ΠΟΛΛΑ από αυτά για άτομα που μόλις γνωρίσατε.
  2. Θα είσαι πολύ απασχολημένος για αυτό το μικρό πράγμα. Σοβαρά. Όταν είστε δικός σας μεταφορέας, πλοήγηση, κουζίνα και καταφύγιο, το 24ωρο περνάει πολύ γρήγορα.
  3. Αυτές οι μπαταρίες δεν θα διαρκέσουν — ούτε αυτές οι συσκευασίες φορτιστών. Ακούστε, ξέρουμε ότι χρησιμοποιείτε αυτή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε μια μέρα. Γιατί να κολλήσετε με κάτι που προσθέτει βάρος στο πακέτο σας; Κάθε ουγγιά μετράει όταν το κουβαλάτε στην πλάτη σας. 🙂
  4. Ακόμα και το 5G δεν θα το κόψει εδώ. Θα συναντήσετε μερικές πανέμορφες τοποθεσίες στην ύπαιθρο, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι τα σήματα δύσκολα θα φτάσουν ποτέ σε εσάς. (Γονείς, μην ανησυχείτε – όλοι οι εκπαιδευτές μαθημάτων φέρουν δορυφορικά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουν με το basecamp όταν χρειάζεται!)
  5. Η ζωή είναι δύσκολη. Οι συνεχείς ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ενισχύουν αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες. Ελπίζουμε ότι η αποστολή σας είναι ένα διάλειμμα από αυτόν τον συνεχή κύκλο και χώρο για να καθίσετε με τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας, να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε στο ημερολόγιό σας ή/και σε σκόπιμες, πραγματικές συνομιλίες με το πλήρωμά σας.
  6. Πιστεύουμε ότι καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν οι άνθρωποι κάθονται σε κύκλο και μιλούν—μπορεί να υπάρξει κατανόηση, μπορεί να βρεθεί δημιουργική επίλυση προβλημάτων και μπορεί να γκρεμιστούν οι τοίχοι. Αυτή είναι μια δεξιότητα που θα μείνει μαζί σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, αλλά χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τις οθόνες για να την χτίσετε μέσα σας. Είστε ικανοί για αυτό και η κοινότητά σας θα είναι καλύτερη γι‘ αυτό.
  7. Θα θέλετε να το θυμάστε αυτό. Έχει αποδειχθεί ότι τα smartphone υποβαθμίζουν την ικανότητα του εγκεφάλου μας να θυμάται πράγματα. Ελπίζουμε ότι επιτρέποντάς σας να είστε πλήρως παρόντες, θα θυμάστε πλήρως όλα όσα μάθατε και βιώσατε όταν επιστρέψετε στο σπίτι.
  8. Η μουσική βρίσκεται στις φωνητικές σας χορδές. Σοβαρά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να ακονίσετε πραγματικά το τραγούδι καραόκε της επιλογής σας.
  9. Δεν υπάρχει εφαρμογή για αυτό που πρόκειται να κάνετε. Όπως, μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν θα είναι τόσο καλό.
  10. Δεν χρειάζεστε την κάμερα του τηλεφώνου σας. Σε κάθε πλήρωμα δίνεται μια κάμερα μαθημάτων για να τραβήξει όσα βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι του θέλετε. Στην πραγματικότητα, σας ενθαρρύνουμε να το αποσπάσετε—θα λάβετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο τέλος του μαθήματος για να τις χρησιμοποιήσετε για όλα τα TikToks και τους τροχούς σας. Και όταν δημοσιεύσετε σχετικά – μην ξεχάσετε να μας προσθέσετε ετικέτα. 😉

Λοιπόν, Είστε έτοιμοι να το παρατήσετε;

Ακόμα κι αν η απάντησή σας είναι ναι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Υπάρχει άνεση και ασφάλεια στο να έχουμε πληροφορίες και επικοινωνία στα χέρια μας. Είμαστε περήφανοι για εσάς για την προθυμία σας. Είσαι γενναίος. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε διστακτικοί ή ανήσυχοι σχετικά με αυτήν την απαίτηση, ξεκινήστε από μικρά. Δοκιμάστε να βάλετε το τηλέφωνό σας σε άλλο δωμάτιο για μερικές ώρες και προσπαθήστε να το αφήσετε στο σπίτι όταν βγαίνετε έξω για την ημέρα. Και σας ενθαρρύνουμε να μιλήσετε με τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας, τον σύμβουλο μαθημάτων ή τον εκπαιδευτή σας για το θέμα—είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο και μπορεί να έχουν μερικές καλές ιδέες για το πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια περιπέτεια χωρίς οθόνη!