Τι να περιμένετε σε μια αποστολή προς τα έξω: Το φυσικό περιβάλλον

Τι να περιμένετε σε μια αποστολή προς τα έξω: Το φυσικό περιβάλλον

Mai 21, 2022 0 Von admin

Η εγγραφή σε μια αποστολή Outward Bound δεν είναι εύκολη. Γνωρίζουμε ότι ανεξάρτητα από το αν είστε γονιός ενός μαθητή ή ο ίδιος που πηγαίνει στην αποστολή, η διαδικασία και οι ημέρες πριν από την εμπειρία μπορεί να γεμίσουν με ερωτήσεις. Από ποιος θα είναι μαζί μου προς την τι να συσκευάσω ή ακόμη και πού πάμε? Ελπίζουμε να απαντήσουμε σε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις στη σειρά τεσσάρων μερών μας: Τι να περιμένετε σε μια αποστολή προς τα έξω.

Δεύτερο στη λίστα με το τι να περιμένετε είναι το φυσικό περιβάλλον. Συνεχίστε να διαβάζετε για έναν οδηγό εκπαιδευτή για να εξερευνήσετε το φυσικό περιβάλλον της περιοχής σας.

Μια αποστολή προς τα έξω μπορεί να είναι μια ουσιαστική εμπειρία του να γνωρίσετε από κοντά ένα μέρος με τρόπο που ίσως δεν είχατε βιώσει πριν. ΤΕδώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αρχίσετε να μαθαίνετε για τις χώρες που αποτελούν το φυσικό περιβάλλον της αποστολής που θα ταξιδέψετε πριν ξεκινήσετε την πορεία σας. Παρακάτω είναι μερικοί πόροι για να ξεκινήσετε.

φυσικό περιβάλλον

Περιγραφή

Στην αποστολή σας, μπορείτε να εξασκηθείτε στο ημερολόγιο ως μέσο για να αναλογιστείτε την εμπειρία σας. Καθώς αρχίζετε να γνωρίζετε το περιβάλλον σας από μακριά, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γράψετε για αυτό που βρίσκετε!

Ξεκινήστε ρωτώντας τον εαυτό σας: τι γνωρίζετε για το πού πηγαίνετε; Σκεφτείτε τα τοπωνύμια που έχετε δει στον ιστότοπο του μαθήματος. Τι σας θυμίζουν αυτά τα ονόματα; Έχετε προσωπικές σχέσεις με αυτά τα ονόματα; Τι γνωρίζετε για το πώς θα ταξιδέψετε στην περιοχή των μαθημάτων σας; Τι είδους έδαφος θα διασχίσετε για να φτάσετε εκεί; Θα ταξιδέψετε βόρεια, νότια, ανατολικά ή δυτικά για να φτάσετε;

Γεωγραφία και Κλιματική Έρευνα

Στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε το όνομα της περιοχής μαθημάτων σας Google Earth ή στη δορυφορική προβολή ενός χάρτη. Τι χρώμα έχει το έδαφος στην περιοχή της πορείας σας; Από πάνω φαίνεται λεία ή ανάγλυφη; Είναι κοντά σε μια άκρη, όπου αλλάζει το χρώμα; Θα μπορούσε να είναι μια ακτογραμμή; Τι πιστεύετε ότι σημαίνουν αυτά τα χρώματα για το πώς θα είναι να στέκεστε στο έδαφος εκεί;

Με βάση τα χρώματα και τις υφές που βλέπετε στη δορυφορική εικόνα, σκεφτείτε τι γνωρίζετε για το κλίμα. Φαίνεται ότι μπορεί να βρέξει πολύ; Είναι μέρος όπου έχει χιόνι; Είναι έρημος; Χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη μετεωρολογική υπηρεσία όπως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για αναζήτηση του καιρού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ερευνήσετε τις καιρικές τάσεις τα προηγούμενα χρόνια για να έχετε μια αίσθηση του πώς μπορεί να είναι ο καιρός τη στιγμή που πηγαίνετε στην πορεία.

Ιστορία της εγγενούς γης

Η περιοχή μαθημάτων όπου θα ταξιδέψετε είναι η Native Land. Μπορεί να ταξιδεύετε με άδεια σε γη που εξακολουθεί να είναι κυρίαρχη επικράτεια ενός ιθαγενούς έθνους ή μπορεί να ταξιδεύετε σε γη που διεκδικείται ως κρατική ή ομοσπονδιακή γη των Ηνωμένων Πολιτειών. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η γη που θα επισκεφτείτε με το Outward Bound ήταν το σπίτι των ιθαγενών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Χάρτης της εγγενούς γης για να ερευνήσετε το μέρος που θα επισκεφτείτε. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το δικό σας σπίτι ως μέσο κοινής χρήσης με τα νέα μέλη του πληρώματος από όπου προέρχεστε. Για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της εγγενούς γης που θα επισκεφτείτε μετά τον αποικισμό των Ηνωμένων Πολιτειών, χρησιμοποιήστε το Χάρτης φυλετικών συνδέσεων.

Τοπογραφία

Οι χάρτες που θα συναντήσετε και θα χρησιμοποιήσετε στην αποστολή σας πιθανότατα θα δημιουργηθούν από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS). Ολοκλήρωση αγοράς Ιστορικοί Τοπογραφικοί Χάρτες USGS για έναν φανταστικό πόρο στους χάρτες της περιοχής σας στο πέρασμα του χρόνου. Πολλοί από τους χάρτες θα μοιάζουν περισσότερο με σχέδια ή έργα τέχνης, ειδικά αν δεν έχετε μάθει ακόμη να διαβάζετε έναν τοπογραφικό χάρτη. Η εξοικείωση με την εξέταση ενός τοπογραφικού χάρτη μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο άνετοι χρησιμοποιώντας έναν για πλοήγηση σε μια αποστολή.

Πηγές νερού

Το νερό είναι απαραίτητο μέρος όλων των αποστολών και συχνά πλαισιώνει τις ταξιδιωτικές μας διαδρομές. USGS Streamer σας επιτρέπει να εντοπίσετε τη λεκάνη απορροής στην οποία θα ταξιδέψετε ανακαλύπτοντας ποιες πηγές και κολπίσκους βρίσκονται πάνω από το ποτάμι, τη λίμνη ή τον ωκεανό όπου θα εξερευνήσετε ή ανακαλύπτοντας τι βρίσκεται κατάντη. Αυτή η άσκηση μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση από πού μπορεί να προέρχεται το νερό σας ή γιατί θα πρέπει να πακετάρετε πόσιμο νερό μαζί σας, καθώς και τη σημασία του να διατηρείτε καθαρές τις πηγές γλυκού νερού!

Κάντο μόνος σου!

Εάν είστε έτοιμοι να φτιάξετε τον δικό σας χάρτη, ρίξτε μια ματιά στο National Geographic Mapmaker. Μπορείτε να προσθέσετε στρώματα όπως όρια τεκτονικών πλακών, γεωγραφικά μήκη και πλάτη και ωκεάνια ρεύματα. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη με το χέρι σε ένα ημερολόγιο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις λέξεις και τα σχήματα που συναντήσατε στις έρευνές σας.

Σακίδιο πλάτης στην έρημο του Texas Big Bend

Η φωτογραφία δείχνει μαθητή σε ένα μάθημα Backpacking στην έρημο του Texas Big Bend να θαυμάζει τον ατελείωτο νυχτερινό ουρανό στο Εθνικό Πάρκο Big Bend.

Αστρονομία

Στην αποστολή σας προς τα έξω, οι ουράνιες κινήσεις του ήλιου, της σελήνης και των αστεριών μπορεί να γίνουν μια πτυχή του περιβάλλοντός σας που είναι πιο παρούσα από ό,τι όταν βρίσκεστε στο σπίτι. Καθώς ετοιμάζεστε να είστε έξω στο χωράφι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ώρα που ανατέλλει και δύει ο ήλιος στο σημείο που ζείτε. Μόλις συντονιστείτε με τον ήλιο, αρχίστε να παρατηρείτε το φεγγάρι: πότε είναι έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας; Πότε είναι έξω το βράδυ; Σε τι φάση είναι; Πότε ανεβαίνει και δύει; Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιό σας για να τεκμηριώσετε αυτό που παρατηρείτε, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ως σημείο αναφοράς σε μια αποστολή.

Εάν είστε περίεργοι για αστέρια, κοιτάξτε έναν χάρτη με αστέρια πριν ξεκινήσετε, όπως π.χ Stellarium. Ποιους αστερισμούς θα δείτε όταν κοιμάστε στην περιοχή της πορείας σας; Σας είναι γνωστά αυτά; Η παρακολούθηση των ουράνιων κινήσεων μπορεί μερικές φορές να μας δώσει μια αίσθηση ευχαρίστησης οικειότητας ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε έναν άγνωστο χώρο.

Δημιουργία δεσμών μέσω μιας κοινής εμπειρίας

Το φυσικό περιβάλλον που βρίσκουμε σε μια αποστολή μπορεί να έχει πολλά άγνωστα. Γινόμαστε πιο ικανοί να μαθαίνουμε από αυτό το περιβάλλον μέσω της κοινότητας που δημιουργούμε με το πλήρωμά μας. Τα μέλη της αποστολής σας πιθανότατα θα είναι εξίσου ανήσυχα για το είδος του φυσικού περιβάλλοντος που θα βρουν. Η εκμάθηση και η κοινή χρήση του χώρου σας μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε τους δεσμούς που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κοινό σπίτι σε ένα νέο περιβάλλον.


Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Nora Spicer έχει διδάξει μαθήματα backpacking και κανό στο Hurricane Island Outward Bound School από το 2014. Έχει μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Ιστορία από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και διδάσκει Ιστορία των Η.Π.Α.honoraspicer.com).