Τι να περιμένετε σε μια αποστολή προς τα έξω: Η κοινότητά σας

Τι να περιμένετε σε μια αποστολή προς τα έξω: Η κοινότητά σας

Mai 10, 2022 0 Von admin

Η εγγραφή σε μια αποστολή Outward Bound δεν είναι εύκολη. Γνωρίζουμε ότι ανεξάρτητα από το αν είστε γονιός ενός μαθητή ή ο ίδιος που πηγαίνει στην αποστολή, η διαδικασία και οι ημέρες πριν από την εμπειρία μπορεί να γεμίσουν με ερωτήσεις. Από ποιος θα είναι μαζί μου προς την τι να συσκευάσω ή ακόμη και πού πάμε? Ελπίζουμε να απαντήσουμε σε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις στη σειρά τεσσάρων μερών μας: Τι να περιμένετε σε μια αποστολή προς τα έξω.

Πρώτος στη λίστα με το τι να περιμένετε είναι το πλήρωμά σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για την εσωτερική ματιά ενός εκπαιδευτή στην κοινότητά σας στο Outward Bound.

Ένα πλήρωμα δεσμευμένο προς τα έξω

Έτσι, είστε έτοιμοι να πάτε σε μια υπαίθρια αποστολή ή να σκεφτείτε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα. Τέλεια, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε. Μπορεί να μην το γνωρίζετε ακόμα, αλλά πρόκειται να συναντήσετε μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να είναι πολύ παρόμοια με εσάς ή πολύ διαφορετικοί—όπως και να έχει, πρόκειται να γίνουν καθημερινά, ώρα με την ώρα κοινότητα – το πλήρωμά σας.

Όταν πρόκειται για μια πορεία προς τα έξω, το πλήρωμά σας είναι μια θεμελιώδης πτυχή του χρόνου σας σε μια αποστολή. Η άγρια ​​φύση και οι υπαίθριες δραστηριότητες που θα συναντήσετε είναι απλώς το μέσο μέσω του οποίου οικοδομείται και βιώνεται η κοινότητα.

κοινότητα

Σε ένα μάθημα Outward Bound, η εκμάθηση μέσω της εμπειρίας είναι το όνομα του παιχνιδιού—και αυτή η εμπειρία μοιράζεται με το πλήρωμά σας. Η προσωπική ανάπτυξη σε ένα μάθημα είναι αδιαχώριστη από το πλήρωμα παράλληλα με το να την βιώνεις μαζί σου. Στο τέλος της ημέρας, θα μάθετε για τον κόσμο και τον εαυτό σας με έναν νέο τρόπο, ανεξάρτητα από το ποιος άλλος είναι εγγεγραμμένος.

Για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις και πόρους για να επιλέξετε το κατάλληλο μάθημα για εσάς ή το παιδί σας, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ποιος εγγράφεται για ένα μάθημα εξωτερικών δεσμεύσεων;

Ως εκπαιδευτής, λαμβάνω αυτήν την ερώτηση όλη την ώρα. Έχω δει τέτοια ποικιλία μαθητών σε μαθήματα που είναι δύσκολο να το συνοψίσω. Γενικά, οι περισσότεροι άνθρωποι που εγγράφονται σε ένα μάθημα Outward Bound το κάνουν επειδή αναζητούν κάποια επιλογή ή συνδυασμό περιπέτειας, πρόκλησης, κοινότητας, διάλειμμα από τη ρουτίνα, σύνδεση με τη φύση ή την ανάπτυξη χαρακτήρα. Από την πανδημία, έχω γνωρίσει όλο και περισσότερους μαθητές που εγγράφηκαν στο Outward Bound απλώς και μόνο επειδή θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους και να κάνουν φίλους.

Έχω παρατηρήσει ότι οι μαθητές που εξαγοράζονται από την εμπειρία, γενικά αποκομίζουν περισσότερα από την αποστολή τους. Φυσικά, υπάρχουν πάντα μαθητές που δεν είναι 100% ενθουσιασμένοι για το ταξίδι, ίσως κάποιος γονέας τους έχει εγγράψει ή το σχολείο τους πραγματοποιεί ένα υποχρεωτικό ταξίδι κάθε χρόνο. Αν και κατά μέσο όρο, οι μαθητές που έχουν εγγραφεί σε μια αποστολή είναι άτομα έτοιμα να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία και να ζήσουν στο παρόν.

,

Επίπεδα Υπαίθριας Εμπειρίας

Οι μαθητές αναμφίβολα φτάνουν στην αποστολή τους προς τα έξω με μια σειρά από εμπειρίες. Δεν είναι ασυνήθιστο για μαθητές που έχουν κοιμηθεί έξω περισσότερες φορές από όσες μπορούν να μετρήσουν στο ίδιο πλήρωμα με μαθητές που δεν έχουν κοιμηθεί ποτέ έξω. Αυτό το εύρος επιπέδων εμπειρίας στην ύπαιθρο μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του προγράμματος αποστολής που σας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, οι μαθητές σε ένα μάθημα υπαίθριου εκπαιδευτικού μπορεί συλλογικά να έχουν περισσότερη εμπειρία στην ύπαιθρο από ό,τι, ας πούμε, μαθητές σε ένα μάθημα backpacking στη μέση ή στο γυμνάσιο.

Εάν είστε κάποιος που είναι νέος στο κάμπινγκ, μην φοβάστε! Χαιρόμαστε που είστε εδώ—το μάθημα έχει σχεδιαστεί για εσάς. Εάν είστε κάποιος που έχει μεγάλη εμπειρία στην ύπαιθρο, θαυμάσια—η αποστολή σας είναι επίσης σχεδιασμένη για εσάς και θα εμφανιστούν νέες σφαίρες προκλήσεων για εσάς στην πορεία.

Ηλικιακά εύρη

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ηλικιακών σειρών ανάλογα με την αποστολή που θα επιλέξετε. Στα μαθήματα εφήβων, οι ομάδες φοιτητών απέχουν μεταξύ τους 2-4 χρόνια. Ορισμένα μαθήματα ενηλίκων μπορεί να είναι τόσο ευρεία όσο 18-25, 18+ ή 30+. Δεν είναι ασυνήθιστο για μαθήματα ενηλίκων με τόσο μεγάλο εύρος ηλικιών να βλέπουν έναν ή δύο μαθητές σε διαφορετικό στάδιο ζωής από άλλα μέλη του πληρώματος. Από την εμπειρία μου, αυτό δεν ήταν πρόβλημα για αυτό το άτομο ή το πλήρωμα, αλλά αυτό είναι εντελώς περιστασιακό.

υπευθυνότητα, κοινότητα

Φωτογραφία του Dalton Johnson

Εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μάθημα για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το εάν ένα μάθημα είναι η σωστή επιλογή για την ηλικία σας ή την ηλικία του παιδιού σας, οι Σύμβουλοι Εισδοχής μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτήν την απόφαση. Γενικά, η ηλικία της ομάδας σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον επιλεγμένο τύπο προγράμματος. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εύρεσης αποστολής στον ιστότοπό μας για φιλτράρισμα κατά ηλικία για να βρείτε ένα μάθημα που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς ή στο παιδί σας.

Οφέλη μιας διαφορετικής κοινότητας και πληρώματος

Όπως αναφέρθηκε, οι σύντροφοι του πληρώματος μπορεί να είναι παρόμοιοι με εσάς ή πολύ διαφορετικοί – αυτή είναι η ομορφιά του. Οι μαθητές που δεσμεύονται προς το εξωτερικό κάνουν βαθιές, γρήγορες και γνήσιες συνδέσεις μέσω κοινών εμπειριών με το πλήρωμά τους. Είναι ευάλωτο και δυνατό πράγμα να μπαίνεις σε δυσφορία μπροστά σε άλλους—να μοιραστείς την ιστορία της ζωής σου, να κωπηλατήσεις ένα τρομακτικό rapid ή να ετοιμάσεις ένα γεύμα για 12 άτομα.

Η δημιουργία ενός ασφαλούς συναισθηματικού χώρου είναι ένας από τους κύριους στόχους ενός Outward Bound Instructor. Οι άνθρωποι είναι αυτό που έχει να κάνει, η δυναμική της κοινότητας είναι η εμπειρία. Μέσω της κοινής χρήσης και της προώθησης μιας θετικής κουλτούρας πληρώματος, όλοι οι εμπλεκόμενοι μπορούν να μάθουν από τις οπτικές γωνιών των άλλων, δίνοντας στο μάθημα τη δυνατότητα να αποτελέσει έδαφος εκπαίδευσης για συμπόνια.

,

Γείρε στο Άγνωστο

Ας ελπίσουμε ότι τα θέματα που καλύπτονται εδώ μπορούν να σας βοηθήσουν στη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης. Τελικά, κάθε μέλος του πληρώματος λέει «ναι» σε αυτή τη νέα εμπειρία χωρίς να γνωρίζει ποιος άλλος είναι στο πλήρωμα. Ξανά και ξανά, βλέπω τις σχέσεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μιας αποστολής να είναι ένα από τα πιο ικανοποιητικά μέρη της όλης εμπειρίας για τους μαθητές.


Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Addie Hurwitz είναι εκπαιδεύτρια πεδίου για το North Carolina Outward Bound School, κυρίως εκτός της κατασκήνωσης βάσης Table Rock. Ο Addie έχει πτυχίο στη Διαχείριση Αναψυχής, Πάρκου και Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο Penn State. Της αρέσει να εργάζεται στη βιωματική εκπαίδευση και παίρνει παρόμοια χαρά από τη μελέτη της ακαδημαϊκής πλευράς της. Όταν δεν είναι σε μια πορεία, ο Addie είναι πιθανό να κάνει σκι ή να ταξιδεύει.